diumenge, 8 de maig de 2011

TERRA DE REMENCES 2011

Ahir dissabte vam quedar amb en Marc, Fàbrega i Quim per anar a Sant Esteve d' en Bas per recollir el dorsal per la cursa de Terra de Remeneces, i així diumenge anar més tranquils. Vaig quedar sorprés pel muntatge que han fet la gent de Sant Esteve, és impresionant.
Diumenge a les 05:30h m'aixeco, carrego la bici agafo quatre coses i cap al bar Esport a esmorzar, ja que em quedat per reunir-nos i pujar junts. Som en Quim Pijiula, Quim de Montagut, Fàbrega, Marc del club l' Escoleta en Gerard i un servidor. Després de menjar una mica anem tirant cap a Sant Esteve. Només d'arribar a la rotonda de Bracons hi ha una cua de cullons i decidim d'aparcar els cotxes al polígon. Anem amb les bicis cap a la sortida. És una passada el munt de gent que hi ha, ens coloquem al final gairebé, però és una passada, soms 3200 ciclistes que fem la sortida. El dia es presenta molt bé i amb ganes de passar-ho bé. A les 08:00h en punt, peta el cuet que dóna la sortida i apa, som-hi. Estem uns 5 minuts caminant fins que aconseguim pujar a les bicis i començar a pedalar. Quan agafem la recta de les Preses hi ha un grup de tres ciclistes que van ràpids i m' enganxo a la roda de l'últim i no els deixo fins arribar al càmping de la Vall de Bianya. Pel camí hem avançat molta gent. És molt xulo. Deixo el grup ja que van molt forts i ara comença el primer port i jo m'ho he d'agafar en calma. Pesco un altre grup que porten un ritme més tranquil i anem pujant xino-xano. Aquest port me'l conec i manting un ritme bo però sense forçar. Arribem al primer avituallament que està dalt del Capsacosta (870alt) amb 1h, no em paro i vaig tirant. Passem Sant Pau de  Segúries i anem direcció Ripoll, jo em vaig enganxant a bicis que veig que porten un ritme similar al meu. Passem Sant Joan de les Abadesses direcció Ripoll. Quan hi arribem creuem el poble i comencem a pujar el segon port, Coll de Canes (1110 alt). Aquest port no me'l conec i intento no forçar ja que no sé que m'espera. Avanço un company de bloc, en Pitu del club Escoleta i anem parlant durant el camí. Un per l'altre anem tirant i portem un ritme més alt del que volia, però em sento bé i el vaig seguint, he de dir que en Pitu m'ha ajudat força amb la seva roda ja que el paio tira molt, gràcies Pitu per l'ajuda. Arribem a dalt del coll de Canes amb forces i comencem a baixar direcció Olot. A la baixada em passen forces ciclistes, i es que les baixades no és la meva especialitat. N'hi ha uns quants que passen com coets. Velocitat màxima baixant 70km/h. Arribem a Olot amb en Pitu i anem seguint un grup direcció Pla de Dalt i cap a la Pinya. Aquest últim tram de 15km la gent comença a portar un ritme ràpid. Quan falten 2km per la meta la gent que fa la volta llarga es separa i van direcció Bracons, els hi desitgem sort ja que els queda 85km per fer els 175km. Jo no hagués tinut cullons de fer-la. En Fàbrega i en Quim de Montagut són els únics balents de la colla que la feien, espero que hagin aconseguit el repte. Finalment arribem a la meta, Sant Esteve d'en Bas. Allà m'espera la meva dona i la petita per donar-me suport i ànims, fet que m'ha agradat molt.
Molt content de la Terra de Remences, l'any que ve si puc hi tornaré. Ha estat una experiència molt maca. L'organització ha estat impecable, no ha faltat de res, hi havia moltíssima gent col.loborant, només FELICITAR-LOS i animar-los perquè segueixin organitzant aquest dia tan fantàstic que ens fan passar.
RESUM SEGONS EL MEU APRELL:     96KM     02:56H     31,6KM/H
POSICIÓ 175, ESTIC MOLT I MOLT CONTENT.

                         JO SALUDANT A LA FAMÍLIA.
                           JO I EN PITU DE L'ESCOLETA A LA META D'ARRIBADA
                                 EL CUNYAO A L'AVINGUDA SANTA COLOMA D'OLOT

2 comentaris: