dimecres, 29 de febrer del 2012

II DUATLÓ DE PORQUERES

Diumenge passat es va celebrar la II duatló a Porqueres, hi va haver 265 participants, dels quals només 79 fèiem la modalitat individual.

Vaig quedar amb en Jordi (Pitre) per anar ha fer-la. Abans de marxar vam esmorzar al bar Esport de Besalú on vam coincidir amb en Wilis i el seu germà petit. A les 09:30 hores erems a Porqueres, vam recollir el dorsal i tot seguit escalfar una mica. Hi havia un bon ambient, una bona organització i sobretot un bon dia. També hi havia en Xevi Vinyoles i el seu company de cursa en Güibes. A les 10:10 hores van fer un brífing per explicar la cursa i a les 10:30 hores tots a córrer.
Primer vam fer 7 quilòmetres corrents per pista i corriols, un circuït ben trobat i pensat, Hi havia zones ràpides, zones amb pujada, i una baixada al final per descansar. Era un circuït circular de 3,5 quilòmetres en el qual s'havia de fer dues voltes. Un cop feta la primera etapa, havíem d'agafar la bici de btt i fer un recorregut de 15 quilòmetres per corriols i pista. Aquest circuït també va estar bé. Estava compost per 50% pista 50% corriol menys o menys. Hi havia un parell de pujades dretes però curtetes. Un cop feta la segona etapa, deixem la bici i fem els últims 3,5quilòmetres corrents, s'havia de fer una sola volta al circuït de córrer.
La veritat es que vaig conservar una mica les forces ja que era la primera duatló que feia i no sabia com acabaria. Tot i això, quan només em quedava fer l'última volta de 3,5 quilòmetres vaig apretar perquè sabia com era el tram final i vaig poder remuntar unes quantes posicions.
Resultat final 12e lloc de la modalitat individual i 31e posició de la general. Molt content i amb ganes de tornar a fer una altra duatló quan estigui més preparat.
Vull agrair als Desfrenats que van venir a veure'ns i ens van animar, se'm va posar la pell de gallina quan vaig veure 8 o 9 Desfrenats que ens animaven. No hi ha cap beguda isotònica al món que et doni tanta energia com uns senzills ànims.
Felicitar a l'organització pel muntatge ja que no és fàcil poder fer dos circuïts diferents i tenir persones controlant tots els punts conflictius. Només una petita crítica, la coca-cola és més bona fresca.
P.D ahir dia 28 vaig sortir a córrer amb la Mireia i en Toni per la zona de Beuda. Total 01:30h i 14km.

2012
KM ACUMULATS BTT= 166KM
KM ACUMULATS CARRETERA= 46KM
KM ACUMULATS CORRENTS= 116,5KM


1 comentari:

  1. Moltes felicitats Jaume!!
    Quina enveja que em fas, jo corre m'ho he deixa't tant que només pensar en les agulletes del primer dia s'em van les ganes...

    ResponElimina